Mainos

Tampereella naisen surmannutta miestä epäillään useista seksuaalirikoksista

42-vuotias nainen surmattiin 5. helmikuuta yöaikaan Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevassa yksityisasunnossa. Naisen ruumis löydettiin myöhemmin samana päivänä Hämeenkyröstä metsäautotien varrelta.

Poliisin tutkinnassa on ilmennyt, että uhri on joutunut asunnossa ennen surmaa myös seksuaalirikoksen uhriksi. Mitä ilmeisemmin surmamotiivi on ollut se, että nainen on yrittänyt soittaa poliisille, kun häntä on yritetty raiskata.

Teosta epäilty tamperelainen 46-vuotias mies menehtyi Tampereen poliisivankilassa viittä päivää myöhemmin.

Lisäksi tutkinnassa on ilmennyt seikkoja, joiden perusteella samaa henkirikoksesta epäiltyä miestä epäillään useammasta naisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Tutkinnan mukaan miehen epäillään asunnossaan juottaneen naisille alkoholia ja tajuntaa heikentävää ainetta tavoitteenaan saada naiset tiedottomaan tilaan. Tämän jälkeen hänen epäillään käyttäneen heitä seksuaalisesti hyväkseen.

Epäillyt teot ovat erillisiä ja ovat kohdistuneet eri naisiin. Tällä hetkellä poliisilla on tiedossa kolme erillistä tapausta. Teot ovat tapahtuneet todennäköisesti syksyn 2011 ja tämän talven aikana. Tekoja saattaa olla myös enemmän.

Poliisi jatkaa tutkintaa tapaukseen liittyen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.