Mainos

Tampereella iskettiin prostituutioon

Tampereen poliisin tiukentunut ote prostituutioon näkyy viime vuoden rikostilastoissa, sillä paritusrikokset kasvoivat tilastojen mukaan peräti 400 prosenttia.

Tapausten lukumäärä kasvoi kuitenkin vain kahdeksalla; viime vuonna tilastoitiin 10 paritusjuttua, kun edellisvuonna niitä oli vain kaksi.

Prostituoitujen määrä kaupungissa on vähentynyt poliisin tiukan linjan vuoksi, mikä on herättänyt tyytymättömyyttä prostituoitujen asiakkaiden keskuudessa. Tampereen poliisin tilasto-infossa kerrottiin tänään, että maksullista rakkautta etsivien on pitänyt lähteä asioimaan aina Hämeenlinnaan asti.

Tarjonnan väheneminen on näkynyt myös sanoma- ja iltapäivälehtien palstoilla. Prostituoitujen palveluista ilmoitetaan yleensä lehtien pikkuilmoituksissa, eikä Tampere enää ole ilmoituksissa näyttävästi esillä.

Tampereen viime vuoden rikostilastot ovat kaunista luettavaa, sillä rikollisuus on vähentynyt entisestään. Rikosten määrä on ollut aikaisemminkin suhteellisen pieni.

Porista Tampereelle vuodenvaihteessa siirtynyt uusi poliisipäällikkö Aapo Nuotio kiitteleekin uuden virkakaupunkinsa järjestystä. Nuotion mukaan Tampere on voimakkaasta kasvusta huolimatta onnistunut välttämään ongelmat, joita yleensä liittyy nopeaan väestönkasvuun.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.