Tammikuu

Kodikkuus sisustuksessa
t.i.l.a. 25.1.

Kodikas tunnelma syntyy materiaalien, valon ja värin yhteensopivuudesta ja kodikkuutta voidaan luoda muuallekin kuin kotiin. Ronald McDonald Lasten talot ovat rakennettu keräysvaroin ja lahjoituksin sairaille lapsille ja heidän perheilleen hoitojaksojen ajaksi HYKS:in lasten- ja nuortensairaalan läheisyyteen. T.i.l.a. kävi tutustumassa talojen kodikkaaseen sisustukseen sisustusarkkitehti Maija-Liisa Piiraisen kanssa, joka on suunnitellut talojen kodinomaisen tunnelman.

Lisätietoja Ronald McDonald Lastentalosäätiö/Marja Salokangas 09-72567700 ja sisustusarkkitehti Maija-Liisa Piirainen 040-503 5376

Verhoilijamestari Juhani Kanerva
t.i.l.a. 18.1.

T.i.l.a vieraili verhoilijamestari Juhani Kanervan luona selvittämässä huonekalukankaan valintaan liittyviä kysymyksiä. Juhani kertoi yli 30 -vuoden verhoilijan kokemuksellaan, että tärkeimpiä lähtökohtia ovat tila, johon huonekalu tulee sekä elämäntilanne. Jos on eläimiä, lapsia tai esim. allergioita, nämä asettavat myös omat vaatimuksensa verhoilumateriaalille.
Lisätietoja: Verhoiluliike P.Kanerva Oy, Helsinki puh. 09-307712


Huonekalusuunnittelija Kirsi Valanti
t.i.l.a 11.1.

T.i.l.a:n juontaja Päivikki Nurmi kävi tutustumassa huonekaluja suunnittelevaan sisustussuunnittelija Kirsi Valantiin ja otti selvää, mistä tuli tarve omalle Valanti-huonekalumallistolle.

"Kaikki alkoi siitä, että aluksi piirsin huonekaluja omille asiakkailleni, koska aina ei valmiista valikoimista löydy asiakkaiden tarpeisiin sopivia huonekaluja," kertoi Kirsi.
Lisätietoja: Interiors Kirsi Valanti 09-72795767 tai 040-5436 983

Tapettien valinta
t.i.l.a. 4.1.

t.i.l.a:n uusi juontaja Päivikki Nurmi tutustui Tony Rönnbergin kanssa tapettien valintaan ja erityyppisiin tapetteihin Lauritzonin tapettimyymälässä Tehtaankadulla Helsingissä.

"Tapetit ovat tänä päivänä suositumpia kuin koskaan - tapetteja käytetään rohkeammin kuin ennen yhtenä tärkeänä sisustuselementtinä eikä vain taustana huonekaluille", kertoo Tony.
Lisätietoja 09-2706 6870 tai asiakaspalvelu@lauritzon.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja