Mainos

Tammerfest ja Jyväskylän kesä pyörähtävät käyntiin

Tampereen kaupunkifestivaali Tammerfest alkaa tänään. Järjestäjät odottavat viikonlopun yli kestävään Tammerfestiin yli 60 000 kävijää.

Tampereen puistoyksikkö pelkääkin, että väentungos vaurioittaa päänäyttämönä toimivan Koskipuiston nurmikkoa ja kukkia - varsinkin jos sää jatkuu sateisena. Puistoyksikön mielestä Koskipuiston pitäisi saada levätä ainakin vuoden. Tammerfestin järjestäjien kanssa pohditaankin mahdollisuutta siirtää ilmaiskonsertit ensi vuonna tilapäisesti Ratinaan tai Sorsapuistoon. Tammerfestin ilmais- ja klubikonserttien sarja järjestetään nyt neljännen kerran.

Jyväskylä luovutetaan narreille

Jyväskylä luovutetaan puolestaan narrien ja ilveilijöiden käyttöön viideksi päiväksi. Luovutus tapahtuu kaupungin kävelykadulla Jyväskylän Kesän avajaisissa tänään iltapäivällä. Jyväskylän Kesän tilausteos "Yhdeksän päivää" esitetään illalla tapahtuman avajaiskonsertissa Luhangassa. Tapani Länsiö on säveltänyt teoksen Paavo Haavikon runoihin. Solistina on Lilli Paasikivi ja kapellimestarina Mikko Franck. Jyväskylän Kesässä järjestetään muun muassa Topeliuksen juhlavuoden kansainvälinen satuseminaari ja paneudutaan uniin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.