Tami: "Super-IFK" mielenkiintoisempi kuin Jokerit

MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Juhani Tamminen ei usko, että ensi kaudeksi KHL:ään siirtyvästä Helsingin Jokereista tulee koko kansan juttua.

– Sanon ihan suoraan, että en usko siihen pätkääkään, Tamminen latasi MTV Sportin studiossa Tshekki-Venäjä-ottelun ensimmäisellä erätauolla.

Tamminen ei kuitenkaan täysin tyrmää koko hanketta.

– Kyllä ne sen jengin saa kasaan. Kurri saa noilta veljiltä vähän kaasurahaa, niin kyllä se sainaa sillä niitä pelaajia, Tamminen totesi viitaten Jokerien GM Jari Kurriin.

Suurimman haasteen Jokereille Tamminen löytää läheltä.

– Jos olisin (Timo) Everi, niin laittaisin sen parhaan puvun päälle ja kokoaisin tänne SM-liigaan "Super-IFK:n". Voin kertoa, että se pieksisi tämän mielenkiinnossa, Tami toteaa viitaten HIFK:n puheenjohtajaan.

– Jos tänne tulee jostain Kiinan rajalta Amur tiistai-iltana, jossa näitä tshekkipelaajia hiihtelee ja ne lentää tänne yhdeksän tuntia; millaista peliä se olisi, Tami kysyy.

Jokerit on aiemmin julkisesti sanonut haluavansa mahdollisimman suomalaisen rungon KHL-joukkueeseensa. Tammisen mielestä sekään ei Jokerien KHL-kuviota pelasta.

– Jääkiekko on kaksituotekomponentti. Siinä on myös vastustaja. Kun tänne tulee joku Amur tiistai-iltana ja niiden joukkueiden välillä on 60 pistettä eroa, niin ketä se kiinnostaa, Tami lataa.

Lue myös:

    Uusimmat