Mainos

Tämän takia Tiger ei kertonut asiakkaille ammuskelusta

Tiger-yökerhossa viime yönä sattuneen ampumavälikohtauksen jälkeen ravintolan henkilökunta ei kertonut asiakkailleen, että tupakointiparvekkeella kaksi ihmistä on juuri haavoittunut ampumavälikohtauksessa.

– Meille on kaikkein tärkeintä näissä tilanteissa, ettei synnytetä paniikkia. Tällaisessa tilassa paniikin syntyminen olisi kaikkein pahin tilanne, kertoo toimitusjohtaja Antti Raunio.

Tiger-yökerho sijaitsee kauppakeskuksen kuudennessa kerroksessa ja ravintolaan kuljetaan hissillä.

– Noin kaksi minuuttia tapahtuneen jälkeen me aloimme saada poliisilta toimintaohjeita. Ja poliisilla oli puolestaan omia tutkinnallisia syitään sille, miksi he eivät halunneet evakuoida ravintolaa, jatkaa Raunio.

Ravintolassa ei kuitenkaan enää ampumisten jälkeen tarjoiltu asiakkaille juomia. Toimitusjohtajan mukaan tarjoilu päättyi myös siksi, että ravintolassa oli juuri annettu valomerkki, jonka jälkeen tarjoilu päättyy muutenkin.

Ravintolassa oli Raunion mukaan töissä tarvittava määrä järjestyksenvalvojia, eikä tapahtumia olisi voitu henkilökunnan toimesta välttää.

Raunio kertoo myös, että ampumavälikohtauksen aikaan ravintolassa oli töissä samoja henkilöitä, jotka olivat töissä myös puolitoista vuotta sitten tapahtuneen puukotuksen aikana.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.