Tämän takia Inter luopui maalikuninkaastaan

FC Inter ei halunnut pitää vuoden 2012 parhaaksi liigapelaajaksi valittua Irakli Sirbiladzea enää riveissään.

Irakli Sirbiladze tekee tällä kaudella tuhojaan Kuopion Palloseurassa. Interin päävalmentaja Job Dragtsman mukaan päätös Sirbiladzen lähdöstä tuli nimenomaan seuralta.

- Ilman Sirbiladzea, pelimme on ihan erilaista. Hän on hyvä pelaaja, joka tekee 10-15 maalia. Emme kuitenkaan saaneet hänestä niin paljon irti kuin olisimme halunneet. Kun jokin ei toimi, sitä pitää muuttaa, Dragtsma perustelee MTV Sportille.

- Hyökkäyspelimme muuttuu. Tarvitsemme enemmän juoksuja ja liikkuvuutta. Kaikki tietävät miten KuPS pelaa tällä kaudella ja mitä se yrittää, Dragtsma heittää.

- Eikä se tarkoita, että se pelaisi huonosti. Se voi toimia.

Inter haluaa nopeutta hyökkäyksiinsä. Dragtsman mukaan joukkue oli viime kaudella myös kovin yksipuolinen.

- Me yritämme eri tavalla. Olemme nopeampia kuin viime kaudella. Meitä vastaan oli liian helppoa puolustaa. Se pitää nyt todistaa.

Yksi pelaaja, jolta Aurajoen rannoilla odotetaan lisää tehoja on Interin kultapoika Mika Ojala. ”Mo” on se, kehen katseet kääntyvät, kun mietitään kuka antaa palloja linjan taakse leikkaaville hyökkäyspään pelaajille.

- Mika ei ole 1 vs 1 -pelaaja. Hän tekee aina 10 maalia ja antaa 15 syöttöä. Tällä kaudella hänelläkin on helpompaa hyökkäyspäässä. Pallon ei tarvitse välttämättä olla joka kerta tarkka kun ylhäällä on enemmän liikettä, Dragtsma uskoo.

Lue myös:

    Uusimmat