Tämän takia hänen nimensä on Kärppä - katso Lehtosen huikea pelastus

Kari Lehtonen taisteli Dallas Starsille pisteen, kun joukkue vieraili Buffalossa. 30 kertaa torjunut Lehtonen oli se syy, miksi Buffalo juhli voittoa vasta rangaistuslaukausten jälkeen.

Erityisesti kolmannessa erässä Dallas oli jyrän alla, kun viime aikoina pirteämmin pelannut Buffalo vyörytti maalia kohti. Kolmannen erän laukaukset meni Buffalolle 13-3.

Lehtonen osoitti toisen erän alussa olevansa lempnimensä veroinen. "Kärppä" otti loistavan refleksitorjunnan, kun Drew Stafford pääsi laukomaan metrin päästä täysin vapaana. Jään pinnassa ollut Lehtonen räväytti kuitenkin hanskansa eteen ja Stafford tyytyi hallin valojen katseluun tuulettamisen sijasta.

Dallas johti ottelua kolmannen erän maalilla jo 2-0, mutta Buffalon raju rynnistys tuotti kaksi maalia. Loukkaantumisesta palannut Tomas Vanek osui ylivoimalla ja Derek Roy iski vain 40 sekuntia ennen päätössummeria. Lopulta Buffalo vei voiton rankkareilla.

Ville Leino ei saanut tehopisteitä, mutta Buffalo otti jo viidennen voiton kuuteen peliin. Lännen pudotuspelipaikasta taisteleva Dallas ei ole onnistunut ottamaan perättäisiä voittoja, vaan joukkueen meno on tällä hetkellä vuoristorataa voitosta tappioon.