Tämän takia et pääse eroon entisesi ajattelemisesta

Entisestä yli pääseminen voi joskus olla hyvin vaikeaa. Yourtango.com paljastaa, miksi et voi olla ajattelematta entistä rakastasi ja kuinka pääset elämässäsi eteenpäin.

Miksi et pääse yli entisestäsi?

1. Kaikki suhteet eivät pääty sopuisasti, mutta joskus ihmissuhdetta tuntuu olevan mahdotonta päättää. Silloin entiset rakastavaiset elävät kuin välitilassa, jossa ei olla yhdessä, mutta ei erossakaan. Tämä voi olla haitaksi, sillä yleensä toinen osapuoli ei pääse suhteesta irti millään.

2. Syyllisyys voi painaa mieltä niin, että entisen ajattelemisesta ei ole tulla loppua. Vaikka et olisi tehnyt mitään väärää suhteen aikana, voit tuntea jatkuvaa syyllisyyttä siitä, että entisesi otti eron niin raskaasti. On raskasta tietää, että jonkun elämä voi mennä sekaisin sinun takiasi.

3. Toisinaan mielen voi vallata kovat katumuksen tunteet asioista, joita suhteessa olisi pitänyt tehdä toisin. Mitä jos -ajattelu on kuitenkin turhaa, jos haluat jo jatkaa elämääsi eteenpäin.

4. Osa haluaa entisensä takaisin eron jälkeen. Vaikka järki sanoisi, että suhteesta ei enää tule mitään, sydän voi kertoa toista.

Näin pääset eteenpäin elämässäsi

1. Yritä hyväksyä tapahtunut. Erosta yli pääseminen ei ainakaan helpotu, jos jatkuvasti hoet lauseita, kuten "jos vain olisin" tai "jos hän olisi". Yritä riuhtoa itsesi irti katumuksesta.

2. Keskity ihmisiin, jotka ovat yhä elämässäsi, kuten perheeseen ja ystäviin. He osaavat tukea ja rakastaa sinua. Olisi itsekästä ajatella vain sitä mitä olet menettänyt. Lähde siis ulos läheistesi kanssa ja pidä hauskaa.

3. Itsensä kehittäminen voi olla hyvä väylä kanavoida vaikeita tunteita. Suremisen sijaan keskitä energiasi esimerkiksi työhösi ja omaan hyvinvointiisi.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja