Mainos

Tämä tähti kuihdutti itseään!

Nouseva tähti, näyttelijä Carey Mulligan, on saanut tarpeekseen laihdutuskuureista. Mulligan kokee, ettei pysty nauttimaan elämästä laihduttaessaan.

Muutama vuosi sitten hurjalla laihdutuskuurilla ollut näyttelijä Carey Mulligan, 25, vihasi tiukkaa dieettiään. Oscar-ehdokkuudenkin urallaan ansainnut näyttelijä myöntää pitäneensä itseään nälässä nelisen vuotta sitten. Tiukka dieetti johtui siitä, että tähti ei tuntenut oloaan mukavaksi omassa nahassa. Nyt Mulligan sanoo, ettei tuo ajanjakso ollut mukavaa aikaa.

– Weetabixia aamupalaksi, keittoa lounaaksi ja salaattia päivälliseksi. "Ei kiitos, en ota tuota viinilasillista! Laita tuo pizza pois!" Se ei ollut hauskaa, Mulligan muistelee.

Mulligan kertoo painonsa pudonneen tuolloin 50 kiloon. Nyt tähti vakuuttaa, ettei ajaisi itseään moiseen tilaan toiste.

– Olin hyvin laiha An Education -elokuvan alussa ja muista kohtauksen, jossa tanssin, ja selkärankani näkyy. Hyi. En koskaan haluaisi olla niin laiha, että jostakusta tuntuisi, että on hyväkin idea olla laiha ja tehdä itsestään onneton, Mulligan sanoo.

Nyt tähti sanoo, että hän syö, mitä haluaa ja hänen painonsa aaltoilee.

– En aio kieltää itseltäni mitään tai tehdä itsestäni onnetonta. Se, kuinka pieni tai suuri olen ollut, ei ole koskaan vaikuttanut työhöni tai suhteisiini, joten tulin siihen tulokseen, ettei sillä ole mitään väliä.

– Kävin läpi vaiheen, jolloin en tuntenut oloani mukavaksi, mutta nyt tunnen.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.