Tämä suomalaisjulkkis laihtui hurjat 16 kiloa muutamassa kuukaudessa

Hunks-tanssija Esko Eerikäisen rankka treeni on tuottanut tuloksia lyhyessä ajassa.

Esko Eerikäinen teki kesän aikana täydellisen elämäntapamuutoksen. Mies oli jo aiemmin tottunut kuntoilemaan, mutta tällä kertaa Esko keskittyi entistä tarkemmin kuntoiluun ja ruokavalioon sekä jätti alkoholinkäytön kokonaan pois.

– Tää on nyt ikään kuin viimeinen näytön paikka mulle. Hunkseilla on tulossa juhlakiertue ja pitäähän kroppaa siellä pystyä näyttämään, se on mulle kuitenkin työväline. Haluun siihen samaan tikkiin kuntoon, missä olen tottunut oleen, Esko kertoo.

Esko myöntääkin, että Victoria-tyttären synnyttyä vuonna 2009 antoi mies itselleen enemmän aikaa lepäämiseen ja tyttären kanssa olemiseen. Vaikka ajanvietto tyttären kanssa ei ole tässäkään vaiheessa vähentynyt, otti Esko itseään niskasta kiinni heinäkuussa ja aloitti rankan treenin.

– Kyllähän siinä sellainen pieni rupsahtaminen kuntoilun suhteen kävi, kun oli vauva kotona. Ei tullut niin treenattua ja tuolloin käytin välillä vielä alkoholiakin, Esko muistelee.

Rankka treeni on tuottanut tuloksia, heinäkuun lopulla alkaneen ja alkusyksystä koventuneen treenin myötä Esko on pudottanut painoaan yhteensä jo huikeat 16 kiloa.

– Lähtöpaino oli 104 kiloa ja nyt tilanne on noin 88 kiloa. Varsinkin aluksi pudotus oli huima, kun 6-7 kiloa lähti ihan vaan nesteiden mukana, Esko kertoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat