Mainos

Tämä Seinäjoen teinisurmasta tiedetään - moni kysymys yhä auki

MTV Uutiset kokosi yhteen tiedot, mitä Seinäjoella tapahtuneesta nuoren tytön surmasta tiedetään.

Tapahtuma-aika ja -paikka

Poliisi sai tiistaina iltapäivällä klo 14.50 hälytyksen, että Seinäjoen Joupin kaupunginosassa on tapahtunut henkirikos. Omakotitalosta löydettiin kuolleena 15-vuotias tyttö, jonka epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi. Poliisi ei ole kertonut, kuka teki ilmoituksen surmateosta.

Uhri

Uhri oli vasta täyttänyt 15 vuotta. Nuori tyttö opiskeli Seinäjoen lyseossa. Poliisin mukaan uhri ja epäilty tunsivat toisensa, mutta ei ole tarkemmin kertonut, olivatko he ystäviä. Koulussa järjestettiin tänään hiljainen hetki uhrin muistolle. Seinäjoen lyseon rehtori Kaisa Isotalon mukaan uhri oli "kaikella tavalla hyvä tyttö". Isotalon mukaan tytön kuolema on koskettanut suuresti koko kouluyhteisöä.

Epäilty

Poliisi on pidättänyt henkirikoksesta epäiltynä 15-vuotiaan henkilön. Poliisi ei vahvista epäillyn sukupuolta, mutta MTV Uutisten saamien tietojen mukaan kyseessä on tyttö.

Tekotapa

Poliisi ei ole tarkentanut henkirikoksen tekotapaa, mutta on kertonut, että tyttö menehtyi kuolemaan johtaneen väkivallan seurauksena. Poliisin mukaan tytön kuolema ei ollut onnettomuus, vaan vaikuttaa tässä vaiheessa tutkintaa tahalliselta. Uhrille suoritetaan ruumiinavaus jo keskiviikon aikana.

Poikkeuksellinen rikos

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Esa Uusi-Kakkurin mukaan henkirikoksesta tekee poikkeuksellisen uhrin nuori ikä, rikoksen tapahtuminen päiväsaikaan sekä se, ettei teolle ole suoraa selittävää tekijää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.