Tämä on Katie Pricen uusin tempaus

Katie Price on ollut otsikoissa jo viimeisen kymmenen vuoden ajan niin yksityiselämänsä kuin vaihtuvien töidensä puolesta. Nyt vaaleaverikkö päättää pitää huolen, ettei hän ihan heti otsikoista häivykään.

Viimeisen kymmenen vuoden kuuluisuuden aikana Katie Price, 33, on nähty tekevän jos jonkinmoista työtä, kuten mallina olemista, näyttelemistä, suunnittelemista, kirjoittamista. Nainen on myös lanseerannut oman nimikkohajuveden. Nyt kolmen lapsen äiti valmistautuu lanseeraamaan uuden uskaliaan hankkeen – nimittäin oman lehden, Katien.

Katie-lehti tulee kauppoihin ensi kuussa. Dailymail.com toteaa, että jos miettii sitä otsikoiden ja juorujen määrää joita Katiesta on mediaan kaikkien vuosien aikana tahkottu, on ihme, ettei hän keksinyt lehteä aiemmin. Uudessa lehden kannessa on hänestä viisi eri kuvaa. Kiiltäväpintainen lehti lupaa katsauksen Katien vaatekaapin sisältöön, Jordan-muodonmuutoksen ja hänen luottokauneustuotteensa. Näyttää siltä, että lehdessä on myös huomattava haastattelu hänen rakkauselämästään, sillä eräs kannen otsikoista kuuluu "Tulen vielä menemään uusiin naimisiin".

Katiella on kolme lasta. Dwight Yorken kanssa hänellä on poika Harvey, 9, ja laulaja Peter Andrén kanssa Junior Savva Andreas Andre, 6, ja Princess Tiáamii Crystal Esther Andre, 4, joiden kanssa tähti ja tämän poikaystävä Leandro Penna ovat tällä hetkellä lomailemassa Espanjassa.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja