Tämä näyttävä kaksikko valmentaa ylipainoisia pudottamaan kilonsa!

Personal trainerit Jillian Michaels ja Bob Harper valmentavat neljännen tuotantokauden Suurin pudottaja -sarjan kisaajia AVAlla arkipäivisin. Tutustu valmentajiin!

Suurin pudottaja -sarjan neljäs tuotantokausi alkaa AVAlla 3. syyskuuta. Tutustu sarjan armottomiin, mutta kannustaviin valmentajiin!

Jillian Michaels

Los Angelesista kotoisin oleva Jillian Michaels, 38, on personal trainer, joka on yksi Yhdysvaltojen tunnetuimpia terveys- ja hyvinvointiasiantuntijoita. Nainen on toiminut alalla jo lähes 20 vuotta. Ennen kuin Jillian tuli tutuksi julkisuudessa, hän taisteli itse painonsa kanssa. Jillian oli päättänyt saavuttaa tavoitteensa ja onnistui päättäväisyytensä sekä kovan työn avulla.

Suomessa Jillian tiedetään parhaiten Suurin pudottaja -kilpailun valmentajana, mutta sporttinen nainen on toiminut asiantuntijana myös tv-sarjoissa ja . Vuonna 2010 Jillianilla oli oma ohjelma Losing It with Jillian, jossa hän auttoi kahdeksaa perhettä muuttamaan elämäntapansa terveellisempään suuntaan. Jillian on menestynyt kuntoiluun ja hyvinvointiin liittyvillä kirjoillaan ja lukuisilla DVD-julkaisuillaan.

Jillian asuu perheensä kanssa Los Angelesissa. Hänellä on kaksi lasta: Haitista toukokuussa 2012 adoptoitu Lukensia, 2, sekä poika Phonix, joka syntyi hänen pitkäaikaiselle kumppanilleen Heidi Rhoadesille toukokuussa 2012. Vapaa-ajallaan Jillian nauttii matkustelusta ja hyväntekeväisyydestä – erityisesti taistelu syöpää vastaan on lähellä hänen sydäntään.

Bob Harper

Bob Harper, 47, löysi intohimonsa kuntoiluun jo heti lukion jälkeen. Lapsuutensa mies kasvoi karjatilalla Tenneseen Nashvillessä, mutta muutti 1990-luvun alussa Los Angelesiin. Siellä hän onnistui saamaan itselleen melkoisen tähtikaartin treenattavakseen – Bob on toiminut esimerkiksi näyttelijä Ben Stillerin ja talk show -emäntä Ellen DeGeneresin personal trainerina.

Bob on yksi Yhdysvaltojen tunnetuimpia fitness-asiantuntijoita. Mies on toiminut Suurin pudottaja -sarjan valmentajana vuodesta 2004. Siinä missä Jillian Michaels valmentaa tiimiänsä melko kovin ottein, Harperin lähestymistapa omaa tiimiään kohtaan on hiukan hellävaraisempi. Bob ei ole kyllästynyt työhönsä useammankaan tuotantokauden jälkeen.

– Jokainen kausi on erilainen. Kisaajat ovat mukana ensi kertaa ja minä osallistun heidän matkalleen, Bob on kertonut.

Kuten Jillian myös Bob on julkaissut useita painonhallintaan ja treenaamiseen liittyviä kirjoja sekä DVD-julkaisuja treeniharjoitteineen. Bob on antanut Jillianin tavoin asiantuntijan vinkkejään ohjelmissa Rachael Ray Show ja Lääkärit. Mies on kokeillut kasvissyöjän ruokavaliota aiemmin muutaman vuoden ajan, mutta syö nykyään eläinkunnan tuotteita terveydellisistä syistä. Bobilla riittää aikaa hyväntekeväisyydelle etenkin, kun kyse on eläinten hyvinvoinnista.

Suurin pudottaja -sarjan neljäs tuotantokausi alkaa 3. syyskuuta AVAlla! Seuraa, kuinka 18 ylipainoista ihmistä yrittää eroon liikakiloistaan ja tavoittelee elämänmuutoksen sekä terveempien elintapojen ohella 250 000 dollarin voittopottia.

AVAlla arkisin klo 11.15.

Kuvat: Getty Images, Splash

Lähteet: jillianmichaels.com, imdb.com, usmagazine.com, biography.com, mytrainerbob.com, wikipedia.org

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja