Tämä malli saa tyylivinkkejä presidentin vaimolta

Presidentti George Bushin veljentytär Lauren Bush on tehnyt näyttävän uran mallina. Kaunotar saa tyyliohjeita itse Barbara Bushilta.

Lauren Bush on yhdysvaltalainen malli ja muotisuunnittelija, joka on erikoistunut hyväntekeväisyysprojekteihin. Presidentti George Bushin veljentytär on tuottelias nainen, jonka sydän on puhdasta kultaa.

Muotisuunnittelija Ralp Laurenin pojan David Laurenin kanssa kihlautunut nainen miettii tällä hetkellä tulevia häitään. Vaikka yksityiskohdat ovat vielä auki, yksi asia on selvä. Hääpuvun suunnittelee tietenkin Ralph Lauren. Pienistä häistä haaveileva Lauren paljastaa, että haluaa ottaa miehensä sukunimen naimisiin mentyään.

– Luulen, että nimeni tulee olemaan Lauren Bush-Lauren. Tätä ei ole vielä päätetty, mutta mielestäni on kiva pitää sama nimi kuin miehellä. Olen sillä tavalla vanhanaikainen, Lauren sanoo.

Vaatemallistossa ekologisia silkkimekkoja

Lauren on tunnettu paitsi mahtisuvustaan, myös urastaan mallina. Teini-ikäisenä mallin työt aloittanut nainen on listoilla Elite-mallitoimistossa ja on poseerannut muun muassa Voguen ja Vanity Fairin kansissa.

Sittemmin Lauren on alkanut suunnitella vaatteita itse. Hän on mukana kehitysmaita auttavassa FEED-projektissa ja on suunnitellut Feed-kassin, jonka tuotto suunnataan kehitysmaiden lasten ruokkimiseen. Vuonna 2008 Lauren lanseerasi ekologisen vaatemalliston. Malliston silkkimekot ovat kongolaisten naisten käsin värjäämiä.

Laurenin tyylitaju on peräisin isoäiti Barbara Bushilta, joka on hyvin tyylitietoinen. Presidentti George H. W. Bushin vaimo sanoo mielipiteensä suoraan.

– Hän kiinnittää aina huomiota muotiin. Hän on hyvin vaativa isoäiti: hän kyllä ilmoittaa, pitääkö vaatteistasi vai ei, Lauren paljastaa.

Lauren ei ole kaunis vain ulkoisesti, läheiset vakuuttavat.

– Hän on intohimoinen sielu, jolla on lämmin sydän. Kaikki jotka tapaavat hänet, ovat vaikuttuneita hänen hyvyydestään, Laurenin kihlattu David kertoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Harper´s Bazaar

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja