Tämä Hollywood-pari aikoo juhlia häitään kolmeen kertaan!

Näyttelijät Miley Cyrus ja Liam Hemsworth ilmoittivat kesällä kihlauksestaan. Nyt pari suunnittelee häitään, joita tullaan morsiamen isän mukaan juhlimaan peräti kolmeen eri kertaan!

The Last Song -elokuvan kuvauksissa vuonna 2009 tavanneet näyttelijät Miley Cyrus, 19, ja Liam Hemsworth, 22, ilmoittivat kihlauksestaan kesäkuussa 2012.

– Olen onnellinen siitä, että olen kihloissa ja ja odotan innolla onnellista elämää Liamin kanssa, Cyrus kertoi tuolloin.

Mileyn isän, Billy Ray Cyrusin mukaan tähdet eivät suunnittele vain yksiä häitä. Nuoripari aikoo pitää peräti kolmet häätjuhlat!

– Liam kysyi minulta tyttäreni kättä, ja minä vastasin, että kyllä, jos voin olla mukana hänen veljensä seuraavassa elokuvassa. Nyt he aikovat pitää kolmet häät, joten ajattelen yhtä elokuvaa Chrisin kanssa ja jatko-osia Liamin seuraavaan elokuvaan. He pitävät kolmet häät, sen on tarkoitettava kolmea elokuvaa minulle, Billy Ray vitsaili.

Nähtäväksi jää, kuinka hääsuunnitelmien käy – toisaalla kun on huhuttu Hemsworthin viihtyneen turhankin tiiviisti tuntemattomaksi jääneen vaaleaverikön kanssa eräissä juhlissa viime kuussa Beverly Hillsissä. Silminnäköijöiden mukaan kaksikko flirttaili selvästi keskenään.

AVA

Lähteet: Perezhilton.com, Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja