Tämä aamiaismajoitus vie yöunet – halloweenin kauhut tunkeutuvat jopa huoneisiin

Koska halloweenia vietetään Suomessa, ja miksi? 3:28
Koska halloweenia vietetään Suomessa, ja miksi? Asiantuntija vastaa kinkkiseen kysymykseen

Yöpyisitkö aamiaismajoituksessa, jossa mörköjä tunkee huoneeseesi öisin? Kraken-rommimerkki lupaa pelotella halloween-faneja aamuyön pikkutunneille saakka.

Miten pelottava rommivalmistaja muka voi olla? Tänä halloweenina se selviää.

Amerikkalainen Kraken-rommimerkki on päättänyt avata kauhujuhlan kunniaksi aamiaismajoituksen, jossa ei taatusti nukuta, kertoo Tyla.com. Kraken Screamfest 5: Dread and Breakfastin ideana on pelotella yöpyjiä aamuyön tunneille asti.

Kauhut myös tunkeutuvat huoneisiin öisin

Halloween-aikaan järjestettävä kauhumajoitus lupaa vierailleen yllättäviä puhelinsoittoja, kolinaa, kirkaisuja ja jopa kutsumattomia vieraita, jotka tunkeutuvat huoneisiin öisin. Mukana on näyttelijöitä, valo- ja äänihenkilöstä sekä erikoistehosteita.

Kauhumajoitus sijaitsee lontoolaisessa vanhassa, hylätyssä rakennuksessa. "Tarinan" mukaan rakennusta vainoavat edesmenneiden merenkävijöiden sielut.

"Jos se on liian pelottavaa, sinun ei ole pakko jäädä"

Hotelliin pääsee osallistumalla rommivalmistajan halloween-tapahtumaan, jonka teemana on luonnollisesti kauhu. Joka ilta 140 vierasta "saa" jäädä yöksi majoitukseen.

– Kuule varoituksemme: vain teräshermoilla ja kultaisella sydämellä varustetut henkilöt tulevat yltämään vaaditulle tasolle. Ja, toki, jos se on liian pelottavaa, sinun ei ole pakko jäädä, tapahtuma kuvaa.

– Varmistamme vielä, että unta on vaikeaa saada, ja kannattaa varautua yöuniasi sekoittavaan pelotteluun ja kauhuun ainakin aamuyöhön kello kahteen asti.

Katso myös: Halloween on ovella! Näin teet klassisen kurpitsalyhdyn ja saat sen kestämään. Juttu jatkuu videon alla.

Rommimerkki on aiemminkin ilotellut kauhujuhlan kunniaksi: vuonna 2020 se järjesti virtuaalitempauksen, jossa osanottajat ohjasivat Game of Thrones -sarjasta tuttua Iwan Rheonia "tosimaailman kauhupelissä".

Katso myös: Halloween-fani Marian kauhuteemainen koti nostaa niskavillat pystyyn!

Lue myös:

    Uusimmat