Mainos

Talvikeli sotki Saksan ja Britannian liikenteen

Runsas lumentulo ja jäiset tiet vaikeuttivat tieliikennettä tänään Saksassa ja Britanniassa.

Saksassa liikenneonnettomuudet liukkailla teillä vaativat ainakin kolmen ihmisen hengen. Saksassa kaksi ihmistä kuoli, kun heidän pakettiautonsa lähti luisuun jäisellä moottoritiellä ja törmäsi rekkaan. Lisäksi kolme pakettiautossa matkannutta sai vammoja.

Toinen vakavampi onnettomuus sattui Iselohnin kaupungissa 400 kilometriä Hampurista etelään, kun paikallisbussi suistui tieltä ja törmäsi talon seinään. Onnettomuudessa loukkaantui kuusi bussin matkustaa, heistä yksi vakavasti.

Saksan teillä lumentulo aiheutti lisäksi monin paikoin liikennekaaoksia, kun raskaat ajoneuvot juuttuivat kinoksiin. Lähellä Dresdeniä poliisi joutui sulkemaan moottoritien useiksi tunneiksi liukkauden takia.

Ukrainassa ja Venäjällä monet alueet jäivät ilman sähköä viime yönä. Pietarissa yksi autoilija kuoli, kun myrsky kaatoi puun hänen autonsa päälle.

Talviset olot vaikeuttivat liikennettä myös Britannian pohjoisosassa Skotlannissa. Kenenkään ei kuitenkaan kerrottu kuolleen onnettomuuksissa. Britannian yleisradioyhtiö BBC kertoi, että useita teitä jouduttiin sulkemaan runsaan lumentulon takia.

Pakkasen ja lumikuurojen ennustetaan jatkuvan ensi viikon alkupuolella.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.