Mainos

Talvi koettelee Espanjan lomakohteita

Suomalaisten suosiman Costa del Solin Aurinkorannikkoa ovat koetelleet kovat rankkasateet koko viikon, ja Kanariansaarilla on satanut jopa lunta.

Esimerkiksi 40 000:n asukkaan Fuengirola Aurinkorannikolla oli viime yönä veden vallassa. Liikenne on ollut tukossa, ja autoja on pudonnut silloilta. Myös suosittu golf-matkailu on kärsinyt rankkasateista. Kentät ovat vettyneet pahoin, mikä on raivostuttanut suomalaisgolfareita.

Poikkeuksellinen sää on koetellut myös toista suomalaisten suosikkikohdetta. Kanariansaarilla on viime päivinä satanut lunta ja pakkasta on ollut kuusi astetta, ja liikenne on vaikeutunut.

STT:n Aurinkorannikolta tavoittamien suomalaissiirtolaisten mukaan rankkasateet ovat olleet pahimpia jopa vuosikymmeniin. Henkilövahingoista he eivät juuri olleet kuulleet. Yksi espanjalainen poika on ollut kateissa.

Costa del Solin seudulla asuu ja matkailee noin 15 000 suomalaista, ja nyt kylmyyden koettelemilla Kanariansaarilla vietti jouluaan tiettävästi kymmeniä tuhansia pohjolalaisia.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.