Talvi-ihon hoito-ohjeet

Talvi-iho kaipaa entistä hellävaraisempaa hoitoa. Kokosimme yhteen lukijoidemme kauneudenhoitopulmia marraskuun ajalta. Meikkitaiteilija Riia Koivisto kertoo, kuinka iho pysyy heleänä kylmänäkin vuodenaikana.

Näin rauhoitat punoittavan ihon

Talvi asettaa iholle haasteita. Muun muassa kuiva huoneilma ja säänvaihtelut ovat talvi-ihon koetinkiviä. Ärtynyttä ihoa kannattaa helliä Nivean Sensitive Balance Day Care -päivävoiteella. Voide rauhoittaa herkän ihon punoitusta. Samasta sarjasta löytyy myös yövoide Sensitive Balance Night Care, joka rauhoittaa herkkää ihoa yön aikana saaden sen näyttämään ja tuntumaan aamulla levänneeltä.

Peitä punoitus meikillä

Ruskettunut iho peittää ihon pikkuvirheet, mutta talven tullen kalpeat kasvot saavat apua meikistä. Nivean Natural Matt Foundation jättää iholle todella mattaisen pinnan. Se ei kuivata ihoa, vaan tasoittaa sen epätasaisuuksia ja peittää luonnollisesti.

Jos meikkivoide ei riitä, Nivean Stay On Cover Stick -peitepuikolla voi peittää punoittavaa talvi-ihoa paikallisesti. Muista myös puuteroida iho kevyesti Ideal Finish -kivipuuterilla.

Kuivan silmänympärysihon pelastus

Kuivaa silmänympärysihoa voi lääkitä Nivean Expert Lift Eye Care -silmänympärysvoiteella, joka ravitsee aikuisen naisen silmänympärysihoa. Tuote kiinteyttää, kosteuttaa ja kohottaa. Tuote sopii myös erinomaisesti kuivalle iholle.

Pintakuivalle iholle kevyt meikkivoide

Nivean uusi geelimeikkivoide Teint Delight on juuri tarpeisiisi vastaava tuote! Luonnollinen meikkivoide tasoittaa ihon sävyä hieman enemmän kuin värillinen kosteusvoide. Se kosteuttaa ja virkistää ja saa ihon näyttämään raikkaalta ja juuri sopivan kevyesti meikatulta.


Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolletäältä!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat