Tältä seksikkäät tähdet näyttivät kouluaikoinaan!

Valokuvat eivät valehtele. Ei siis ehkä uskoisi, mutta latinotähti Jennifer Lopez ei kouluaikoinaan ollut aivan yhtä hehkeä näky kuin nykyisin. Myös kuuma komistus Jake Gyllenhaal näytti todellisen seksikkyytensä vasta vanhemmalla iällä. Tähden ala-astekuva kun ei vielä paljasta miehen todellisia voimavaroja.

Jennifer Lopez, 41, aloitti uransa tanssijana myöhäisillan komediaohjelmassa In Living Color. Sen jälkeen poptähden nousu on ollut hurjaa, ja nykyään Lopez on Forbesin mukaan rikkain latino Hollywoodissa. Uusin saavutus Lopezin ansiolistalla on American Idol -sarjan 10. kauden tuomarin pesti. Sarja nähdään myös Subilla 31. tammikuuta lähtien.

Popdiivan koulukuva paljastaa, miltä tähti näytti ennen nousuaan maailman kuumimpien kaunottarien joukkoon. Katso kuva täältä!

Näyttelijä Jake Gyllenhaal, 30,on Hollywoodissa kuumaa tavaraa tällä hetkellä. Hurmurin naisseikkailut kiinnostavat, mutta myös tähden ura alkaa näyttää lupaavalta. Parhaillaan komistuksen voi nähdä valkokankaalla Love and Other Drug -elokuvassa yhdessä Anne Hathawayn kanssa.

Leffassakin ilkosilteen nähtävän Gyllenhaalin komistuspotentiaalia ei vielä ala-astekuvasta voinut bongata. Katso kuva täältä!

Olisitko tunnistanut tähdet koulukuvien perusteella?

MTV3/Helmi

Lähde: celebs.icanhascheezburger.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja