Mainos

Tältä päähän ammuttu kongressiedustaja näyttää nyt

Ammuskelussa loukkaantunut yhdysvaltalainen kongressiedustaja Gabrielle Giffords on julkaissut ensimmäiset kuvansa viiteen kuukauteen.

Yhteisöpalvelu Facebookissa julkistetuissa kahdessa kuvassa Giffords, 41, hymyilee kameralle. Hänen hiuksensa on leikattu lyhyiksi eikä selviä arpia näy.

Britannian yleisradioyhtiö BBC:n mukaan Giffordsia hoidetaan edelleen Houstonissa sijaitsevalla klinikalla, ja lääkärien mukaan hän on kuitenkin toipumassa hyvin vammoistaan. Tosin kongressiedustajan avustaja totesi lehtihaastattelussa aiemmin tällä viikolla, että Giffordsin puhekyky on vielä vaillinainen.

Giffords loukkaantui vakavasti päähän ammuskeluvälikohtauksessa Arizonan Tucsonissa 8. tammikuuta, kun hän oli pitämässä poliittista puhetta ostoskeskuksen ulkopuolella. Ammuskelussa kuoli kaikkiaan kuusi ihmistä ja 12 loukkaantui Giffordsin lisäksi.

Ampumisista epäilty Jared Lee Loughner on kiistänyt syyllisyytensä.

Kongressiedustaja on pysytellyt poissa julkisuudesta toipumisensa ajan. Esimerkiksi huhtikuun lopulla Giffordista nähtiin vain vilaus, kun hän oli lähdössä lennolle kohti Floridaa saattaakseen astronauttimiehensä Mark Kellyn avaruuslennolle.

(MTV3 - APTN)

Gabrielle Giffordsin Facebook-sivut löydät täältä

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.