Mainos

Tältä näyttää morsian vuonna 2010

Trendikäs morsian unohtaa menneen talven raskaat materiaalit ja tylsät pystyraidat.

Kesähäät ovat yhä suosituimmat, mutta suosiotaan juhlakuukautena nostaa syyskuu.

– Syyskuun parit ovat ehkä enemmän perillä asioista. Morsiamet tietävät juuri mitä haluavat ja tuntevat trendejä, joista meillä liikkeessäkään ei välttämättä olla vielä kuultu mitään, kertoo Hanna Koskinen Stilissimasta.

Toinen nouseva trendi häiden järjestelyiden suhteen on se, että morsian tulee liikkeeseen ja ilmoittaa häiden olevan kahden viikon kuluttua.

– Suoraan rekistä myydään yhä enemmän pukuja periaatteella mikä nyt menee päälle. Häät ovat usein parin viikon kuluttua, joten ei ole aikaa pukujen muokkaamiselle.

Nyt kannattaa mennä naimisiin

– Oman kymmenen vuoden kokemuksella voin sanoa, että tämän vuoden häätrendi näyttää paremmalta kuin koskaan, sanoo Hanna Koskinen.

Muodista pois ovat nyt raskaat kankaat, kaksiosaiset puvut ja eriväriset pukujen osat.

– Onneksi myös pystyraidat ovat väistyneet.

Vuonna 2010 trendikäs morsian valitsee ylleen kevyen ja ilmavan hääpuvun. Asu saa olla leikkisä romantiikkaa unohtamatta.

– Huomaa, että talous menee alaspäin, sillä myös yllättävän lyhyttä pukua on nyt tarjolla, Koskinen sanoo.

Materiaalivalinnoissa suositaan kaikkea, joka tuo asuun keveyttä ja ilmavuutta, kuten tylliä ja pitsiä. Puku voi kuitenkin olla leveä ja siinä voi olla volyymiä, mutta sitä ei haeta enää raskaista materiaaleista.

– Vuonna 2010 morsian voi valita asuunsa joko kreikkalaistyylistä ilmavuutta tai lyhyttä helmaa ja leikkisyyttä, tiivistää Koskinen.

Bolerot ja koristeelliset kengät

Upean puvun kruunaa bolerot. Prinsessa Victorian tulevassa hääpuvussa pitänee vanhan etiketin mukaan olla kädet peitossa, joten Koskinen arvelee myös, että tuleva trendi on hihat.

Jalkaansa morsian valitsee avokärkiset kengät, joissa on paljon koristeita.

– Kenkien koristeiden määrässä enemmän on enemmän, sanoo Koskinen.

– Loppuillasta morsian voi sitten vaihtaa jalkaansa häätennarit. Tennarit hääpukeutumisessa ovat nyt ihan uusinta uutta.

Koska koristeellisuus on muodissa kengissä, tulevalla morsiamella voi olla myös hetki leikitellä toisenlaisilla koristeilla, nimittäin hankkia koru suoraan iholle. Ehdottomasti viileintä hottia on kauniit suoraan iholle tehdyt ihokorut.

– Hyvin tehty ihokoru voi kestää iholla kauniina jopa viikon!


Teksti: MTV3/Helmi/Vilja Rydman
Kuvat: Vilja Rydman

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.