Tältä näyttää legendaarisen Dallasin uusi sukupolvi

Legendaarinen Dallas-sarja palaa Maikkarilla ruutuun uusin jaksoin.

Tuttujen J.R:n , Bobbyn ja Sue Ellenin lisäksi Dallasin uusissa jaksoissa nähdään Ewingien uusi sukupolvi, joka on vähintään yhtä kunnianhimoinen ja juonitteleva kuin vanhempansa. Sarja ei ole uusintaversio, vaan tapahtumat jatkuvat 20 vuotta alkuperäisten tapahtumien jälkeen.

Esittelyssä Dallasin uudet tähdet:

J.R:n ja Sue Ellenin poikaa John Rossia näyttelee Josh Henderson (Täydelliset naiset, Kaukana kotoa). Texasin Dallasista kotoisin oleva 30-vuotias Henderson ponnahti pinnalle Amerikan vuoden 2001 Popstars-laulukilpailusta.

Bobbyn adoptoituna poikana Christopher Ewingina nähdään 33-vuotias näyttelijä Jesse Metcalfe. Metcalfe tunnetaan parhaiten Täydelliset naiset -sarjan Gabyn kuuman puutarhurin roolista.

Ewingien perheen kokin Carmenin tytärtä Elena Ramosia näyttelee Jordana Brewster. 32-vuotias eksoottinen kaunotar on nähty muun muassa elokuvissa Kauhun oppitunnit, Fast Five ja Hurjapäät.

Bobbyn adoptiopojan Christopherin kihlatun, Rebeccan roolissa nähdään Julie Gonzalo. 30-vuotias Julie on nähty Veroica Mars -sarjassa Parker Stonen roolissa sekä muun muassa elokuvissa Freaky Friday ja A Cinderella Story.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat