Taloyhtiö pyysi lumen vangiksi jääneeltä anteeksi

Mtv3.fi julkaisi viime sunnuntaina jutun pyörätuolilla liikkuvasta naisesta, joka oli jäänyt kolmeksi päiväksi lumen vangiksi kotiinsa.

Jutussa espoolaisnainen kertoi jääneensä vuokra-asuntoonsa vangiksi, kun katolta pudotettua lunta ei ollut kuljetettu pois kulkuväyliltä.

Nyt vuokrataloyhtiö haluaa pyytää mokaansa anteeksi. Yhtiön mukaan lumi jäi kulkuväylälle edeltävän päivän lumikaaoksen aiheuttaman sekaannuksen vuoksi.

Huoltoyhtiö ja lumenpudottajat tekivät parhaansa, jotta ihmisten kulkeminen talojen pihoilla ja kulkureiteillä olisi turvallista. Suuri lumimäärä johti kuitenkin inhimilliseen erehdykseen, yhtiöstä selitetään.

– Espoonkruunu Oy on pahoillaan tapahtuneesta. Anteeksipyyntö on esitetty suoraan asiakkaallemme, jonka kanssa tapahtumat on käyty läpi, sanoo yhtiön viestintäpäällikkö Laura Castrén.

Castrénin mukaan kyseisen kiinteistön katoilta pudotettiin lunta maanantaina 20. helmikuuta. Huoltoyhtiö sai kuitenkin tiedon kulkuväylälle jääneestä lumesta vasta seuraavana keskiviikkona.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

    Uusimmat