Mainos

Talousvaikeuksiin ajautunut Sport FM uusii ohjelmistoaan

Täyden palvelun urheilukanava

Syyskuussa käynnistynut kaupallinen urheilun radiokanava Sport FM jatkaa uusin eväin. Pääomistaja Harry Harkimon mukaan kanavan alkutaival on ollut yllättävän vaikeaa.

-Taloudellisesti on mennyt aivan surkeasti. Nyt meillä on uusi konsepti, jonka myötä uskon radion lähtevän myös taloudellisesti oikeille urille, totesi Harkimo.

Mitä uutta Sport FM sitten tarjoaa? Siihen radioaseman väki vastasi tänään Helsingissä. Estradilla istuivat hyvässä sovussa Jokereitten Matti Virmanen, HIFK:n Pentti Matikainen ja Espoon Bluesin Christian Ruuttu, kolmen pääkaupunkiseudun SM-liigajoukkueiden pomomiehet. Sport FM on keksinyt uudeksi valtikseen alkaa radioida suorina lähetyksinä pääkaupunkiseudun liigajoukkueiden pelejä. Kaikki kolme pomomiestä olivat yksimielisiä siitä, että idea on mainio.

-Tällä hetkellä pääkaupunkiseudun liigajoukkueet ovat ainoita, joiden kotimatseja ei selosteta omilla paikallisradioasemilla, perusteli televisiosta tuttu urheilutoimittaja Ari Mennander, joka nyt ottaa vetovastuun myös Sport FM -kanavasta.

Kanava on palkannut kovan luokan ammattilaisia selostajankoppeihinsa. Paluun radiotaajuuksille tekevät tutut JP Jalo ja Pentti Lindegren. Kaksikko on kanavalla jo heti perjantaina 1. tammikuuta jännitysottelussa Jokerit-HIFK.


Sport FM -kanavan tavoitteena on kehittyä lähitulevaisuudessa täyden palvelun urheilutavarataloksi, jonka ohjelmistossa on paitsi jääkiekkoa, myös ainakin formuloita, rallia, Salt Lake Cityn olympialaiset ja jalkapallon MM-kilpailut. Kanava on eronnut muista kaupallisista radioista siinä, että se on luottanut omaan erikoisalaansa urheiluun.

-Meillä on ollut ohjelmakartalla suhde 80 prosenttia asiaa ja 20 prosenttia musiikkia, kun se muilla kanavilla on ollut päinvastoin. Yritämme pitää tästä periaatteesta yhä kiinni, totesi Mennander, kanavan uusi vastaava päätoimittaja.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.