Mainos

Talon sisustus kynästä

Yhdysvaltalaisen lakimiehen taiteellinen harrastus sai uudet ulottuvuudet kodin seinillä. Seurauksena kellarin sisustaminen maksoi vaivaiset kymmenen dollaria, eli kynän verran!

Kentuckylainen Charlie Kratzer, 53, otti kolmekymppisenä tavoitteekseen koota seinilleen huomattavasti impressionistista taidetta. Huokein ratkaisu oli luoda teokset itse. Työvälineenään mies käytti Sharpie-viistoterätussia ja nyt kodin laajan kellarikerroksen kermanvaalea interiööri on kauttaaltaan kynänjäljen koristelema.

Impressionistisen taiteen lisäksi seiniltä voi bongata muun muassa Picassoa, etsivät Sherlock Holmesin ja Herculet Poirot'n, William Shakespearen ja jopa todellista korvaavan, piirretyn takan. Roskakori on muuntunut Charlien kynän käsittelyssä Star Wars -robotti R2D2:ksi.

– Moni hämmästelee, että koko kellarin voi koristella jollakin niin yksinkertaisella ja halvalla kuin Sharpie, toteaa mies.

Yksi kellarin hämmästyttävistä seinistä kuvaa Charlien taiteellisen idolin, Picasson, Pariisin salonkia vuodelta 1919. Ranskalaisen sivistyneistön kermaa esittelevään teokseen kuuluvat esimerkiksi taiteilija Jean Cocteau, säveltäjä Erik Satie, taidekriitikko Clive Bell ja ballerina Olga Picasso.

Charlien vaimo, entinen viittomakielisten opettaja, ohjaa ja kritikoi miehensä vapaa-ajan projektia. Kulturelli pariskunta jakaa kiinnostuksen taiteeseen ja kirjoihin.

– Minulla on nastoin aviomies. Hän on niin fiksu ja kaiken huipuksi taiteellinen, hehkuttaa vaimo.

MTV3/Eira Talka/kentucky.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.