Mainos

Tallinkin matkustajalaivalla pommiuhkaus

Meloodia-matkustajalaivan lähtö Helsingin Länsisatamasta kohti Tallinnaa viivästyi pommiuhkauksen takia.

Tallinkin Meloodia-matkustajalaivan lähtö kohti Tallinnaa viivästyi illalla pommiuhkauksen takia. Varustamolle tuli iltakahdeksan aikoihin puhelinsoitto, jonka mukaan kello 21 Helsingin Länsisatamasta lähtevässä laivassa räjähtäisi pommi.

Asiasta ilmoitettiin satamakapteenin kautta heti poliisille. Meloodian olisi pitänyt lähteä aikataulun mukaan kello 20.15, mutta laiva jäi varmuuden vuoksi joksikin aikaa laituriin ja matkustajat evakuoitiin maihin. Meloodia pääsi lopulta liikkeelle noin kello 22.15.

Poliisi käytti useita partiota ja muutamia pommikoiria Länsisataman laiturissa olevan laivan tarkastamiseen. Kun mitään ei löytynyt, katsoi laivan kapteeni iltayhdeksän aikaan, että matkustajat voidaan ottaa turvallisesti sisään. Kaikki matkustajat siirtyivät laivaan kello 22:een mennessä, jolloin vielä joitakin autoja otettiin lähtöä valmistelevaan laivaan.

Varustamo oli saanut Viron puolella aiemmin päivällä kello 14.30 pommiuhkauksen, joka koski silloin Helsinkiin suuntaavaa Meloodiaa. Alus oli tuolloin jo merellä, ja laivan oma väki tutki laivan matkan aikana. Laivan kapteeni pyysi Helsingin poliisia tarkastamaan vielä laivan, ja kun poliisi oli paikalla, tuli toinen uhkaus.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.