Mainos

Tällaisia herkkuja juhlavieraille tarjottiin

Linnan juhlien teemana oli tänä vuonna kestävä kehitys ja oikeudenmukainen yhteiskunta, ja sama teema näkyi myös ruokapöydän antimissa. Valikoimissa oli käytetty runsaasti lähi- ja luomuruokaa.

Vieraat maistelivat muun muassa porovoileipäkakkua, Kultarannan omenamehua ja mämmitryffeleitä. Palanpainikkeena toimi perinteinen Linnan booli.

Pöydässä oli tarjolla myös esimerkiksi presidentin Kultarannan puutarhan omenoita ja niistä valmistettua mehua. Lisäksi tarjoilun kaikki juustot tulevat pientuottajilta.

Juomatarjoiluun sisältyvät reilun kaupan kahvi ja tee.

Katso kuvaa notkuvista herkkupöydistä:

Katsomo-video ei ole saatavilla

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.