Tällaiset olivat Natalie Portmanin häät

Näyttelijä Natalie Portman avioitui viikonloppuna Benjamin Millepiedin kanssa.

Näyttelijä Natalie Portmanin ja koreografi Benjamin Millepiedin viikonloppuna järjestetyt häät olivat todellinen kulttuurillinen risteyskohta, sillä kaunottaren juutalaisuus ja aviomiehen ranskalaisuus muodostivat omat perinteet merkkitapahtumalle. Kalifornian rantahietikoilla sijainneeseen Big Sur -ravintolaan oli saapunut runsaat sata henkilöä. Heidän joukossaan olivat muun muassa näyttelijä Macalay Culkin ja liike-elämän vaikuttaja Ivanka Trump.

Avioitumisseremonia kesti runsaat 45 minuuttia. Pari meni naimisiin juutalaisia perinteitä kunnioittaen chupan alla. Portman avioitui Rodarten valkoisessa morsiuspuvussa, kun taas hänen aviomiehensä oli pukeutunut tummansiniseen smokkiin. Vihkimisen sinetiksi Millepied rikkoi seremonian päätteeksi viinilasin.

Ruokapuoli oli tarkkaan räätälöity Portmanin arvoja kunnioittaen. Vegaanina tunnettu näyttelijätär ei halunnut eläinperäisiä ruokia juhliinsa, vaan häiden juhlaruoka räätälöitiin hänen ruokavalionsa mukaan. Pöydässä ei nähty perinteistä hääkakkua, vaan sen sijaan aviopari availi ranskalaisia macaroneja. Seuruetta tahditti klezmer-musiikkia soittanut yhtye, joka tahditti Portmanin ja Millepiedin avioliiton satamaan.

Portman ja Millepied odottavat yhteistä lasta. He ovat olleet yhdessä vuodesta 2009 alkaen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat