Mainos

Tälläinen on Saimi Hoyerin unelmahuvila - katso kuvat!

Saimi Hoyer rakennuttaa perheensä kanssa omaa lomamökkiä Punkaharjulle, jossa tv-kasvo on viettänyt lapsuutensa kesät.

Malli Saimi Hoyer vietti lapsuudessaa onnellisia kesiä Punkaharjulla, Puruveden rannalla, josta lähteminen oli aina yhtä vaikeaa.

– Minä itkin ja vihasin jokaista taittuvaa kilometriä. Punkaharjulle palattaisiin uudestaan vasta seuraavana keväänä, ellei sitten viruttaisi talvilomalla maalaistalojen sohvilla riesana, Saimi kirjoittaa Design-Talon blogissaan.

Talviasuttava lomakoti Punkaharjulla on ollut pitkään unelma, joka toteutuu muutaman viikon kuluttua. Upea huvila sijaitsee räväkän mallin vanhempien mökkinaapurissa.

Sisämateriaalit Saimi on valinnut ystävänsä muotitoimittaja Linda Koskisen kanssa, joka on vastuussa myös pariskunnan kaupunkikodin suunnittelusta.

– Minusta on äärimmäisen tärkeätä, että sisustussuunnittelija tutustuu perheeseen ennen kuin aloittaa työn, esittää aina lukuisia vaihtoehtoja, eikä ole liian varovainen ja tuo esiin myös hurjimmat visionsa, Saimi kirjoittaa.

Perinteinen skandinaavinen sisustustyyli ei maailmaa nähnyttä mallia miellytä, vaan lomakodin on kuvastettava pariskunnan persoonia ja harrastuksia.

– Me peräänkuulutimme lämpöä, elävää puupintaa, luontoa kunnioittavaa otetta. Itsestään selvää oli myös, että sisätilojen ilmeessä uisivat kalat, kasvaisivat sienet ja marjat ja lentäisivät kurkiaurat, hän kirjoittaa Design-Talon blogissaan.

Keittiö- ja kylpyhuonekalusteet ovat Topi-keittiöiden mallistoa, joita kohtaan Saimilla oli aluksi ennakkoluuloja.

– Olen aina yrittänyt olla ennakkoluuloton, mutta jotenkin pelkäsin, ettei keittiöstä, joka kuitenkin tulee olemaan mökkimme sydän, tulisi persoonallista ja meidän näköistämme. Pelkoni osoittautuivat vääriksi. Valitsimme niin keittiö-kuin wc-kalusteet Topilta ja ryyditimme keittiötä marokkolaisin kaakelein ja Smegin konein. Uskon, että lopputulos tulee olemaan erittäin persoonallinen ja kodikas. Enää pari viikkoa ja lopputulos on silmieni edessä.

Upeana yksityiskohtana kylpyhuoneessa on lähes lattiaan asti ulottuva ikkuna, jonka eteen tulee kylpyamme.

– Odotan jo pitkää kylpyä jouluaattoaamuna lumisen maiseman tulviessa sisään suuresta ikkunasta, Saimi tunnelmoi blogikirjoituksessaan.

Lähde: Design-Talo

Kuvat: Design-Talo, Lehtikuva

Hannele Järvelä/ MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.