Tällainen on prinssi Harryn uusi tyttöystävä

Prinssi Harryn uusi tyttöystävä on villinä juhlijana tunnettu malli Florence Brudenell-Bruce. Kaunotar ei tapaile julkkista ensimmäistä kertaa.

Florence Brudenell-Bruce, 25, ystävien kesken Flee, on prinssi Harryn, 26, uusi tyttöystävä, Sun-lehti kertoo. Vaalea kaunotar työskentelee mallina ja haaveilee näyttelijän urasta. Prinssi Harry ei ole Fleen ensimmäinen kuuluisa poikaystävä. Malli tapaili formulakuski Jenson Buttonia vuoteen 2008.

Flee on tehnyt jonkin verran töitä näyttelijänä. Syntyiköhän viehtymus kuninkaallisiin jo vuonna 2009, kun Flee näytteli Bollywood-elokuvassa Love Aaj Kal yhdessä intialaisen kruununperillisen Saif Ali Khanin kanssa? Flee on kokeillut myös toisenlaista roolityötä. Tv-sarjassa Lewis hän näytteli Amy Katzin roolin. Roolitus jäi lyhyeksi, sillä Katz surmattiin jaksossa.

Hauskanpidosta seurusteluksi

Flee on paljastanut, että hänestä on ihanaa olla Harryn tyttöystävä. Uusi poikaystävä vei häneltä jalat alta nopeasti.

– Aluksi se oli hauskanpitoa, mutta nyt se on muuttunut vakavammaksi. Luulen, että olen rakastunut, Flee kertoi entiselle koulukaverilleen.

Prinssi Harry ja Flee ovat kummatkin tunnettuja villeistä luonteistaan. Kovana juhlijana tunnettu Flee lomailee mielellään biletaivaana tunnetulla Ibizalla. Prinssi Harry on sen sijaan joutunut pyytämään useita kertoja anteeksi käyttäytymistään. Hän on muun muassa jäänyt kiinni pilven polttamisesta. Ollessaan palveluksessa Afganistanissa, prinssi laukoi rasistisia vitsejä, jotka aiheuttivat paheksuntaa ympäri maailmaa.

Sydänkäpysten suhde joutuu koetukselle, jos Flee muuttaa aikomustensa mukaan Los Angelesiin filmiuraa luomaan. Myös prinssi Harryn tie vie takaisin Afganistaniin, jossa hän jatkaa palvelustaan ensi vuonna.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: thesun.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja