Mainos

Tällainen on Jari Sarasvuon kauppaama ökytalo - katso kuvat

Yritysvalmentaja Jari Sarasvuon ja yrittäjä Nina Rosqvistin yhteisomistuksessa olevassa talossa on seitsemän huonetta ja 450 asuinneliötä.

Katso kuvia asunnosta ja tutustu Sarasvuon myymään taloon tarkemmin Jokakoti.fissä.

Sarasvuo ja hänen entinen avopuolisonsa Nina Rosqvist ovat laittaneet Kauniaisissa sijaitsevan omakotitalon myyntiin. Ilmoitus jätettiin Jokakoti.fi-asuntopalveluun noin viikko sitten.

Ilmoituksen mukaan korkeat huoneet ja laajat ikkunapinnat sekä erityiset ratkaisut, kuten lasisilta, kauniit takat ja huippumoderni keittiö luovat asunnosta erityisen näyttävän.

Luksustalolla hurja hinta

Sarasvuo osti Rosqvistin kanssa Kauniaisissa, Gällträsk-järven välittömässä läheisyydessä sijaitsevan tontin lokakuussa vuonna 2002. He pulittivat 0,2 hehtaarin tontista peräti 401 000 euroa. Myyjänä oli ulkoministeriön lähetysneuvos. Tontille saatiin rakennuslupa 445-neliöiselle omakotitalolle. Talo rakennettiin vuonna 2004.

Luksustalossa on peräti seitsemän huonetta kahdessa kerroksessa: asunnossa on muun muassa neljä makuuhuonetta, olohuone, keittiö, spa-osasto sekä viisi vessaa. Omakotitalon myyntihinta on huimat 2,6 miljoonaa euroa. Kyseessä on siis kallein Kauniaisissa tällä hetkellä myynnissä oleva asunto.

Huoneistossa on käytetty paljon arvokkaita rakennusmateriaaleja, kuten marmoria ja jalopuuta. Ylellisessä saunahuoneessa on kookas marmorinen pesuhuone, jonka kruunaa kaksi vierekkäin sijoitettua poreammetta.

Myös nuorison viihtyvyys on otettu entisessä kodissa huomioon: olohuonetta koristaa muun muassa biljardipöytä ja vanhanaikainen jukeboksi.

Katso kuvia asunnosta ja tutustu Sarasvuon myymään taloon tarkemmin Jokakoti.fissä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.