Tällainen oli kohuttu sukkahousuasu Linnan juhlissa

Keskustan kansanedustaja Katri Komin äiti Milja Komi on valmisti tyttärelleen juhla-asun vanhoista sukkahousuista.

Viime vuonna Katri ihastutti Linnan juhlissa äitinsä valmistamassa, vhs-nauhoista tehdyssä asussaan. Tänä vuonna nainen astelee punaista mattoa pitkin sukkahousuista valmistetussa asussa.

– Sukkahousuja olen käyttänyt uudelleen jo lapsesta asti. Komerosta löytyi paljon materiaalia ja olen aina pitänyt kierrätyksestä. Ajatuksena oli tehdä rikkinäisestä ehjää ja osoittaa, että ei niin arvostetusta perusasusteesta kuin sukkahoususta voi saada juhlavan, jopa salonkikelpoisen, Katri Komin äiti Milja Komi kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Milja kertoo tyttärensä suhtautuneen asuun ensin varauksella.

– Katri sanoi jo viime vuonna videonauha-asun kohdalla, että on minulla kuulemma hullumpiakin ideoita ollut. Varauksella, mutta luottavaisesti hän on suhtautunut tämän vuoden asuun. Pääasia, että asun kantaja on tyytyväinen, Milja toteaa.

Asuun on käytetty noin sata sukkahousua, tarkalleen ottaen sukkahousujen sääriosia. Milja ei vielä paljasta, minkä värisistä sukkahousuista juhla-asu on valmistettu, mutta kertoo kutoneensa asuun myös kultaista lankaa.

Asusteina sukkahousujen kanssa nähdään mahdollisesti hartiahuivi sekä kultamustasta langasta virkattu rannekoru.

Vuonna 2010 Linnassa juhlitaan jälleen maanantaina 6.12.2010. Iltaa seurataan MTV3.fin Linnan juhlat -sivuilla, Radio Novassa sekä MTV3:n Uutisissa.

Koosteen juhlista näet MTV3-kanavalla 7.12 klo 20.00.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja