Tällainen nainen on prinssi Williamin rakas, Kate Middleton!

Prinssi William kosi pitkäaikaista tyttöystäväänsä Kate Middletonia pariskunnan romanttisella lomamatkalla Keniassa. Häiden myötä Middletonista tulee prinsessa ja kuninkaallisen perheen jäsen. Kuka Kate Middleton oikeastaan on?

Catherine Elizabeth "Kate" Middleton syntyi 9. tammikuuta 1982. Middleton on perheensä vanhin lapsi ja hänellä on kaksi pikkusisarusta, Phillippa "Pippa" Charlotte ja James William.

Wikipedian mukaan Middletonin vanhemmat työskentelivät ennen molemmat ilmailualalla, mutta vuonna 1997 he perustivat oman Party Pieces -yrityksen, joka myy juhlatarvikkeita ja -koristeita. Yrittäjyyden myötä Middletoneista tuli miljonäärejä.

Elämää prinssi Williamin kanssa

Middleton opiskeli St. Andrewsin yliopistossa ja tapasi prinssi Williamin siellä. Joulukuussa 2003 huhut heidän suhteestaan käynnistyivät. Suhde herätti mediassa suurta mielenkiintoa ja kamerat seurasivatkin Middletonia ahkerasti.

Vaikka Middleton onkin päässyt osaksi kuninkaallista perhettä, hän tietää oman arvonsa. Kun eräs Middletonin ystävistä totesi tämän olevan onnekas saadessaan deitata prinssiä, tämä oli Daily Mailin mukaan vastannut:

– Hän on onnellinen saadessaan seurustella minun kanssani!

William ja Kate: Kuninkaallinen rakkaustarina AVA-kanavalla torstaina 7. huhtikuuta kello 22.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja