Tällainen kohtaus poistettiin Halonen-dokumentista

Rouva Presidentti -elokuvan ohjaaja Aleksi Bardy paljastaa MTV3.fin Viihdeuutisille, millainen kohtaus dokumentista leikattiin pois Halosen toiveesta.

Tarja Halosen viimeisestä virkavuodesta kertova Rouva Presidentti -dokumentti saa ensi-iltansa 30. maaliskuuta. Dokumenttia kuvattiin vuoden 2010 marraskuusta alkaen. Kuvaukset jatkuvat maaliskuun alkupäiviin, jolloin Halonen luovuttaa vallan seuraajalleen. MTV3.fin Viihdeuutiset haastatteli dokumentin ohjaaja Aleksi Bardya ja tiedusteli häneltä, millaisia toiveita Halosella oli dokumentin suhteen?

– Omasta itsestään hän ei huolehtinut, eikä pyytänyt leikkaamaan pois esimerkiksi kohtauksia, jossa hänen tukkansa saattoi olla huonosti. Haloselle oli hirveän tärkeää se, että kukaan sivullinen ei loukkaannu dokumentista.

Dokumentissa keskitytään kuvaamaan Halosen työtehtäviä niin kabinetissa kuin ulkomaanmatkoilla. Bardy paljastaa MTV3.fin Viihdeuutisille, että eräs kohtaus dokumentista poistettiinkin juuri sen takia, ettei kukaan loukattaisi.

– Eräässä keskustelussa oli yksi anekdootti, josta eräs vanha eläkeläinen olisi voinut loukkaantua, koska hän oli tunnistettavissa tarinasta ja oli sanonut 70-luvulla jotain hönttiä. Sen kohtauksen Halonen pyysi ottamaan pois, ettei turhaan loukata vanhaa ihmistä ja se otettiinkin pois, Bardy kertoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat