Mainos

Tällä koiralla on täysin uskomaton omaisuus: 200 miljoonaa omistava Gunther IV herkuttelee päivisin kaviaarilla jättikartanossaan

4:59

Jos mietit, että hemmottelet välillä lemmikkiäsi liikaa, niin ei hätää: voit lohduttautua sillä, että maailmassa on koira, jolla on enemmän omaisuutta kuin suurimmalla osalla ihmisistä.

Videolla näet MTV:n tekemän jutun Gunther-koirasta vuodelta 1994!

Maailman rikkaimman koiran Gunther IV:n omaisuus on hulppeat 200 miljoonaa dollaria.

Luku kuulostaa uskomattomalta, mutta uskomatonta on myös koiran elämä: isältään Gunther III:lta omaisuutensa perinyt miljonäärikoira omistaa kartanoita esimerkiksi Italiasta, Saksasta ja Bahamalta.

Miljoonatestamentti teki maailman rikkaimmaksi

Gunther IV:n isä syntyi saksalaisen kreivitär Karlotta Liebensteinin hoviin. Valtavan eläinrakkaalla Liebensteinilla ei ollut lapsia, joten kuollessaan hän päätti testamentata kaiken omaisuutensa lähimpänä lasta olevalle asialle, eli koiralleen.

Omaisuus periytyi Guntherin isän kautta lopulta saksanpaimenkoirapojalle, joka vuosia myöhemmin omistaa edelleen kartanoita, osallistuu hyväntekeväisyyteen ja syö illalliseksi pihviä ja kaviaaria – tietenkin asiaankuuluvan palvelusväen ympäröimänä.

Tilalle on mahdollisesti vaihdettu koirakopio

Mystisemmäksi Gunther IV:n tarina menee, kun huomioon ottaa saksanpaimenkoirien yleisen eliniän. Noin yhdeksästä vuodesta aina 13 vuoteen asti oleva eliniän odote tarkoittaisi sitä, että alkuperäisen Gunther IV:n olisi pitänyt kuolla jo vuosia sitten.

Huhut kertovatkin, että Gunther IV olisi kuoltuaan vain vaihdettu uuteen, samannäköiseen saksanpaimenkoiraan, joka pyörittää nyt Guntherin tilalla koiranperijän miljoonäbisnestä.

Korjaus 07:03: Korjattu otsikon 200 miljardia 200 miljoonaksi.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja