Mainos

Talentumin liikevaihto viime vuoden tasolla

Talentum kolminkertaisti liikevoittonsa tammi-maaliskuussa.

Viestintäkonsetni Talentum

Talentumin liikevaihto pysyi tammi-maaliskuussa viime vuoden tasolla ollen 28,7 miljoonaa euroa. Viime vuoden vastaavaan aikaan liikevaihto oli 29,5 miljoonaa euroa.

Liikevoitto kolminkertaistui. Se oli 1,2 miljoonaa euroa. Kaikki yksiköt olivat voitollisia.

Talentum-konsernin liikevoitto lähes kolminkertaistui vuoden ensimmäisellä neljänneksellä edelliseen vuoteen verrattuna, mutta liikevaihto väheni 3 prosenttia. Talentumin mukaan tulosparannuksen merkittävimpiä tekijöitä olivat muun muassa verkkopalveluiden tappioiden poistuminen ja kulurakenteen sopeuttaminen.

- Maailmantalouden epävarmuus ja odottava ilmapiiri vaikuttavat vahvasti toimialoilla, jotka ovat sidoksissa markkinointiin ja mainontaan. Talentumin markkinoilla kysyntä oli edelleen heikkoa, kerrotaan yhtiöstä.

Toimitusjohtaja Harri Rosciher sanoo, että tuloskehitykseen vaikuttivat toiminnan kurinalaisuus ja markkinaosuuksien kasvattaminen.

- Matkaa sisäisiin tavoitteisiimme on vielä paljon, mutta tuotteemme ovat kunnossa. Toiminnan suunta on oikea, joten näissä vaikeissa markkinaolosuhteissa voimme olla tyytyväisiä kehitykseen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.