Mainos

Talentumille tappiota ennakoitua enemmän

Talentum-konsernin liikevaihto kasvoi tammi-syyskuun aikana 27,5 prosenttia viime vuoden samaan ajanjaksoon verrattuna. Liikevaihto oli kaikkiaan 37 miljoonaa euroa. Lehtikustannnustoiminnan liikevoitto parani viime vuodesta, mutta suuret panostukset Interaktiivinen Satama Oy:n kansainvälistymiseen ja WOW!-internetpalvelun kehittämiseen heikentävät Talentum-konsernin tulosta selvästi viime vuodesta, yhtiö kertoo osavuosikatsauksessaan.

Talentum teki tammi-syyskussa tappiota 1,9 miljoonaa euroa. Vielä viime vuonna samaan aikaan konsernin tulos oli 2,7 miljoonaa euroa plussalla. Talentumin osakekohtainen tulos oli nyt 0,08 euroa, eli miltei kuusi kertaa huonompi kuin vuotta aiemmin (0,47 euroa). Interaktiivinen Satama Oy:n yhdeksän kuukauden liikevaihto oli 9,7 miljoonaa euroa (3,0 milj. euroa) ja liiketappio 2,6 miljoonaa euroa (-1,6 milj.euroa).

Talentum ennakoi koko vuoden tuloksena olevan lähellä nollatasoa. Tässä ei ole otettu huomioon mahdollisesti vuoden viimeisen neljänneksen aikana Soneran kanssa käynnistettävän verkkobrandiyhtiön tulosvaikutusta, yhtiö kertoo osavuosikatsauksessaan.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.