Mainos

Talentum ostaa wap-yhtiön

Talentumin tytäryhtiö Interaktiivinen Satama ostaa WAP-teknologiaan erikoistuneen Seiren Solutions Oy:n liiketoiminnan sekä runsaan kolmanneksen First Hop Oy:n osakkeista. Seiren Solutions on kotimainen tuotekehityspainotteinen ohjelmistotalo, joka on erikoistunut WAP-, Internet-, intranet- ja Windows-sovellusten kehittämiseen. First Hop on Suomen johtavia Java-osaajia.

Interaktiivinen Satama aikoo panostaa kaupan avulla osaamiseen ja palveluiden kehittämiseen Internetin langattomissa matkaviestinpalveluissa, Talentum kertoo pörssitiedotteessaan.

Interaktiivinen Satama saa kaupan myötä itselleen Seiren Solutionsin kehittämän sovellusarkkitehtuurin, jossa asiakas saa käyttöönsä muun muassa tosiaikaisen kalenterin, tehtävälistan, saapuvan ja lähtevän sähköpostin ja muita kannettavista tietokoneista tuttuja ominaisuuksia WAP-matkaviestimeensä. Seiren Solutions Oy:n arvioitu tämän vuoden liikevaihto on kaksi miljoonaa markkaa.

First Hop tarjoaa asiakkailleen ohjelmistojärjestelmien ohella alihankinta-, koulutus- ja konsultointipalveluja. Yritys tutkii myös Java-pohjaisia dynaamisia palveluarkkitehtuureja, Javaan liittyvää tietoturvaa sekä Java-pohjaisten internet- ja matkaviestinteknologioiden rajapintoja. First Hopin liikevaihto on tänä vuonna noin viisi miljoonaa markkaa.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.