Mainos

Talent Suomi tulee suurempana kuin koskaan – ilmoittaudu mukaan seuraamaan livelähetyksiä paikan päällä!

Maikkarin keväässä 2020 etsitään tuttujen supertähtien johdolla Suomen vaikuttavinta talenttia. Ilmoittaudu mukaan seuraamaan jännittäviä live-lähetyksiä!

Talent Suomi tulee maikkarille suurempana kuin koskaan tuoden mukanaan leuat loksauttavia esityksiä ja koskettavia kohtaamisia.

Maailman suurimmassa ja suosituimmassa koko perheen viihdeohjelmassa etsitään kykyjä laidasta laitaan ikään ja taitolajiin katsomatta, ja sen kautta suuren yleisön suosioon ovat ponnistaneet niin laulajat, tanssijat, taikurit kuin sirkustaiteilijatkin.

Suomen Talentissa tuomarin penkeillä istuu joukko arvovaltaisia esiintyjiä, joiden vaikeana tehtävänä on karsia talenteista parhaimmat suuren yleisön arvioitavaksi.

Tuomaristossa nähdään ennennäkemätön kombo positiivista energiaa, kun pöydän taakse asettuvat karismaattiset Jorma Uotinen, Krista Siegfrids, HP Parvianen sekä Ernest Lawson. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi.

Valmistaudu tunteiden vuoristorataan, sillä Talent Suomi tuo mukanaan ennennäkemättömien talenttien lisäksi kylmiä väreitä ja unohtumattomia hetkiä.

TULE KANNUSTAMAAN SUOSIKKIASI LIVE-LÄHESTYSTEN YLEISÖÖN!

Ilmoittaudu mukaan Talentin live-yleisöön täyttämällä alla oleva lomake. Ikäraja nauhoituksiin on 12. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ja ne vahvistetaan ilmoittajalle 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta. Paikkavarauksen vahvistuttua saat lisäohjeet osallistumiseen.

Mikäli haluat printtiliput pukinkonttiin läheiselle joululahjaksi, ilmoittaudu 16.12. mennessä! Laitathan “Lisätietoja” kohtaan koodin TALENTJOULU.

Ohjelma kuvataan Helsingissä Angelin studiolla Arabiassa. Suosittelemme saapumaan paikalle julkisilla, sillä parkkipaikkoja on lähistöllä rajallisesti. Kuvauksiin tulee varata aikaa noin 2,5 tuntia.

Kerrothan ilmoittautuessasi seuraavat tiedot; yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti, toivottu nauhoituspäivä ja -ajankohta sekä henkilömäärä.

Tietosuojaselosteen löydät täältä. Yksityiskohdat MTV:n tietosuojakäytännöstä löydät täältä. Hakemuksen täyttämällä hyväksyt ehdot. Ohjelman tuottaa MTV:lle FremantleMedia Finland.

Talent Suomi alkaa helmikuussa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja