Mainos

Taksiryöstön nolo loppu - kuski soitti poliisit hätiin takakontista

Chicagossa Yhdysvalloissa mies on saanut syytteen ryöstettyään taksin ja pakotettuaan taksin kuljettajan aseella uhaten takakonttiin.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun 27-vuotias Roderick Swoopes hyppäsi taksin kyytiin Chicagossa aikaisin eilen aamulla, kertoo Chicago Tribune. Matka alkoi aivan normaalin taksimatkan tapaan, mutta taksin lähestyessä päämääräänsä Swoopes kaivoi esiin aseen ja käski kuljettajan ulos autosta.

Swoopes vaati kuljettajalta tämän lompakon ja matkapuhelimen, ennen kuin pakotti tämän takakonttiin. Tämän jälkeen Swoopes jatkoi matkaansa kuljettaja mukanaan.

Swoopes ei kuitenkaan tiennyt, että taksin kuljettajalla oli mukanaan myös toinen kännykkä. Takakontissa ollessaan kuljettaja soitti hätänumeroon ja hälytti paikalle apua.

Tieto taksiryöstöstä kiiri poliisiradion välityksellä partiolle, joka jäljitti taksin käyttäen apunaan taksissa ollutta GPS-paikanninta.

Poliisit kannoillaan Swoopes päätyi lopulta kolaroimaan taksin, jonka jälkeen mies yritti pakoa vielä jalkaisin. Poliisit saivat miehen kuitenkin kiinni takaa-ajon jälkeen.

Taksikuski sai kolarissa lieviä vammoja.

(MTV3)

Lue myös Chicago Tribune

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.