Mainos

Taksikuski soitti torvea - sai edessä ajaneelta ”oikeaa suoraa”

Espoon käräjäoikeus tuomitsi 62-vuotiaan miehen pahoinpitelystä sakkoihin. Mies löi nyrkillä perässä ajanutta ja torvea soittanutta taksikuskia kasvoihin.

Teko tapahtui helmikuussa 2014 kauppakeskus Lippulaivan kupeessa Espoossa. Taksinkuljettajan mukaan hän oli soittanut äänimerkkiä edessä olleelle autolle, koska se oli kääntynyt varomattomasti hänen eteensä.

Autosta oli noussut mies, jolloin taksinkuljettaja oli avannut ikkunan. Mitään sanomatta mies oli lyönyt 3-4 kertaa. Taksissa oli asiakkaita kyydissä.

"Torvi soi lukuisia kertoja"

Syytetty 62-vuotias kertoi, että hänen naisystävänsä oli ajanut autoa, kun taksi oli soittanut äänimerkkiä kovaa ja lukuisia kertoja. Naisystävä oli ajanut pääkaupunkiseudulla vain vähän.

62-vuotias kertoi suivaantuneensa torvensoitosta, mutta vain heristäneensä nyrkkiä kuskin kasvojen edessä. Hän kiisti lyönnit.

Taksin perässä ajanut todistaja kuitenkin kertoi muutamista ”oikeista suorista”.

Käräjäoikeus totesi, että vaikka taksinkuljettaja olisi soittanut auton äänimerkkiä kovaa ja lukuisia kertoja väärin perustein, niin se ei oikeuttanut 62-vuotiasta lyömään kuljettajaa.

Oikeus langetti syylliselle 28 päiväsakkoa, joista maksettavaa kertyy 392 euroa. Lisäksi 62-vuotiaan on maksettava korvauksia kivusta ja särystä 300 euroa. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.