Mainos

Taksikuski kuskasi ainakin viittä asiakasta räkäkännissä

Vantaalla asiakkaita eilen humalassa kuskannut taksinkuljettaja aloitti viinan juomisen kertomansa mukaan jo yövuoroa edeltävänä päivänä eli tiistaina. Poliisi on kuulustellut törkeästä rattijuopumuksesta epäiltyä kuskia tänään.

-Hän on kuulemma aloitellut noin puolenpäivän aikaan. Määriä hän ei osaa sanoa, komisario Markku Helenius Vantaan poliisista kertoo.

Vuonna 1954 syntyneen paikkakuntalaisen taksinkuljettajan muistikuvat keskiviikon vastaisen yön tapahtumista ovat vahvasta humalatilasta johtuen jokseenkin hatarat. Mies puhalsi poliisin alkometriin Tikkurilassa peräti 5,23 promillea.

Mies on kuitenkin myöntänyt poliisille kyydinneensä asiakkaita, kuten kuiteista käy ilmi.

-Kyllä siinä on asiakkaita kyyditty, ainakin viittä kappaletta, Helenius sanoi.

Kukaan kyyditetyistä ei ollut iltapäivään mennessä ottanut Vantaan poliisiin yhteyttä. Poliisi yrittää selvittää asiakkaita ja tavoittaa heitä.

Ajoja Vantaalle, ehkä myös Helsinkiin

Taksinkuljettaja muistelee, että hänen ajamansa kyydit olisivat suuntautuneet Vantaalle. Täysin varma kuljettaja ei kuitenkaan asiasta ole. Joku ajoista saattoi olla myös Helsinkiin.

Taksinkuljettaja on kertonut poliisille hakeneensa auton työnantajaltaan viiden aikaan tiistaina iltapäivällä. Tämä ei ollut paikalla näkemässä auton hakemista.

Keikkojen välissä kuljettaja piti ilmeisesti tauon.

-Hän muisteli, että olisi käynyt ruokailemassa ja siinä kenties ottanut yhden lasillisen verran, Helenius kertoi.

Poliisi sai humalaisesta kuljettajasta ilmoituksen puoli neljän aikaan keskiviikkona aamuyöllä sivulliselta. Mies odotti Hotelli Vantaan taksitolpalla Tikkurilassa, josta partio löysi hänet.

Taksin liikkeistä oli jo noin tuntia aiemmin tullut ilmoitus hätäkeskukseen lentokentän läheisyydestä. Puoli kolmen aikaan tehdyn havainnon mukaan taksin ajo oli hataranoloista ja kuljettaja vaikutti päihtyneeltä. Poliisi etsi autoa jo tuolloin, mutta sitä ei tavoitettu.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.