Take That-liput loppuivat kesken

Monet brittiläiset Take That -fanit saivat pettyä perjantaina, kun koko kiertue myytiin nopeasti loppuun. Sadat ihmiset jonottivat lippuluukuilla varmistaakseen paikkansa marraskuussa starttaavalle comeback-kiertueelle. Lippuja välittävän Ticketmasterin verkkosivu kaatui, kun liput tulivat perjantaina myyntiin klo 09:00. Kaikki 370 000 lippua myytiin kolmessa tunnissa.

Aitojen Take That -fanien harmiksi läheskään kaikki lippuja ostaneista ei ole aikeissa mennä katsomaan äijistynyttä poikapoppoota. Himoittuja lippuja huutokaupataan verkossa ja comeback-kiertueen lipuista pyydetään jo nyt tuhansia puntia.

Mustan pörssin kauppa käynnistyi fanien hämmästykseksi jo torstai-iltana, eli ennen kuin liput edes tulivat myyntiin. Kiertueen promoottori varoittaa faneja olemaan ostamatta lippuja verkkohuutokaupoista, koska liput eivät välttämättä ole aitoja.

- Yksikään ihminen ei ostanut lippua ennen kello yhdeksää. Mitään ennakkomyyntiä ei ollut, kiertueen promoottorien edustaja kertoi BBC:lle.

Verkkohuutokaupoissa tolkuttomia hintoja konserttilipuista pyytävät mustan pörssin kauppiaat raivostuttavat faneja myös Suomessa. Moni Metallican fani jäi nuolemaan näppejään, kun Olympiastadionin konsertti myytiin hetkessä loppuun. Satoja lippuja Metallican Suomen-keikalle kaupitellaan verkkohuutokaupoissa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat