Mainos

Takan luova kesäpäivitys

Kesäkauden moni takka ja tulisija seisoo työttömänä. Anna takallesi pätkätyö taidenäyttelynä tai jemmaa se luovasti piiloon katseilta.

Koska harva lekottelee takkatulen ääressä kuumana kesäyönä, takalle kannattaa keksiä luovaa käyttöä. Mikset tekisi tulisijasta vaikkapa taidenäyttelyä tai pikkupuutarhaa, vihjaa casasugar.com.

Taidetakka

Aseta takkaan patsaita, suuri puunpala, korallia tai pieniä koriste-esineitä. Luo vaikka pienoismaisema, jossa lasieläinkokoelma istuskelee puiden katveessa. Takkaan on helppo kurkistaa, ja se kehystää itse itsensä. Taatusti omaperäistä!

Kukkatakka

Koristele takanreunus muhkeilla kukilla. Aseta vaasi tai kaksi takkaan tai sen eteen: täytä vaasi samoilla kasveilla. Kukilla saat takan sidottua huoneen värimaailmaan tai luotua upean väripilkun olohuoneeseesi. Takan päälle voi kasata erimuotoisia ja -kokoisia lasivaaseja, joihin asetetaan tuoreita leikkokukkia. Upea pikkupuutarha on syntynyt!

Juhlatakka

Kesäjuhlien aikana takanreunus on oiva paikka erilaisille koristeellisille paperinauhoille. Kokeile myös tekokukkaköynnöstä, joka kiertää takan.

Jemmatakka

Haluatko takan pois silmistä ja mielestä? Sulje luukut, ja aseta sen eteen tuoli. Oikeankokoinen ja -muotoinen istuin vaikuttaa takan edessä kuin kehystetyltä, kun takka kaartuu kauniisti sen takana. Strategisesti muotoiltu kirstu tai penkki paitsi peittää takan, myös lisää huoneen istumapaikkoja. Voit myös pinota polttopuita pinoksi takkaan niin, että se täyttyy. Jos olet ompelijatyyppiä, kääräise kasaan pikkuinen verho, joka peittää puut näkyvistä. Tyylikästä!

MTV3

Lähde: Casasugar.com

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.