Taiteilija piirsi tunnettujen tv-kotien pohjapiirrokset – katso kuvat

TV-sarjoista tutuilla hahmoilla on toinen toistaan hienompia koteja, joihin vastaavissa ammateissa toimivilla ei tosielämässä olisi välttämättä edes varaa. Heitä suolaa haavoihisi ihastelemalla näitä upeita pohjapiirroksia.

Taiteilija Iñaki Aliste Lizarralde on piirtänyt tunnetuimpien tv-kotien pohjapiirroksia ja niittänyt kuvillaan mainetta ympäri maailmaa. Piirroksia katselemalla voi vihdoinkin hahmottaa asuntojen läpileikkauksen täydellisesti ja kuvitella itsensä kävelemään sarjojen upeisiin kulisseihin. Kuvittelitko nämä tv-asunnot tosiasiassa tällaisiksi?

Sinkkuelämää

Kaikkien rakastama kolumnisti Carrie Bradshaw asuttaa sarjassa newyorkilaista avaraa asumusta. Pienehkö asunto on tullut sarjassa kokonaisuudessaan tutuksi, ja pohjapiirros näyttääkin asunnon "todellisessa" mittakaavassaan.

Frendit

Näitä kahta upeaa, niin ikään New Yorkissa sijaitsevaa asuntoa hallitsevat Frendit-sarjasta tutut Chandler Bing ja Joey Tribbiani (vasen asunto), sekä Monica Geller ja Rachel Green. Korkealla kaupungin sydämessä sijaitsevat luksusasunnot näyttävät kokonaisuudessaan todella hienoilta.

Frasier

Kaikkien rakastama radiopsykologi Frasier Crane asuu tässä valtavassa seattlelaisasunnossa isänsä Martyn sekä perheen taloudenhoitajan Daphne Moonin kanssa. Valtavasta asunnosta nauttii sarjassa myös perheen Eddie-koira. Tällainen asunto ei varmasti kovinkaan halvalla irtoaisi tosielämässä – mutta voihan siitä aina haaveilla. Huomaa kauniin muotoinen parveke.

Will & Grace

New Yorkin Manhattanilla, Upper West Siden kaupunginosassa asuttavat tätä upeaa lukaalia tv:stä tutut Will Truman, Grace Adler sekä Jack MacFarland. Lakimiehen, sisustussuunnittelijan ja työttömän asukkaan tulot eivät luultavasti riittäisi tällaisen asunnon vuokran maksuun tosiasiassa, ja asunnon ostajankin tulisi olla monimiljonääri.

Katso kaikki televisiopersoonien asunnoista piirretyt pohjapiirrokset taiteilijan Deviantart-sivulta.

Paula Koski / Jokakoti
Kuvat: Iñaki Aliste Lizarralde

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja