Tähtivahti hämmentävän episodin keskellä – epäiltiin kuljettavan räjähteitä: "Hän tunsi tarvetta soittaa poliisille"

Ruotsin maajoukkuevahti Hedvig Lindahl joutui hämmentävän episodin keskelle, kun hän oli matkalla maajoukkueen kokoontumiseen tulevaa Yhdysvallat -ottelua varten. 

Viime kesänä MM-pronssia Ruotsille torjunut ja nykyään Saksan Bundesliigan Wolfsburgia edustavan Lindahlin laukku tyhjennettiin turvatarkastuksessa ja hän tunsi olonsa loukatuksi. Hän saapui turvatarkastukseen noin tuntia ennen lennon lähtöä. 

– Siinä oli puolitäysi jono ja minun maailmassani tuo aika oli riittämiin ennen lentoa. Kysyin mieheltä, että ovatko he tietoisia turvatarkastuksen hitaudesta. Hän pyysi minua kysymään, jos hänen kollegansa voisi tarkistaa laukkuni. Kysyin mieheltä, että voisiko hän kysyä, kun kerran on siellä töissä, mutta mies vaati minun tekevän niin, Lindahl kertoi Twitterissä.

Tämän jälkeen Lindahlin laukku tyhjennettiin kokonaan tarkempaa tutkimusta varten.

– Hän otti kaiken laukustani ja tarkisti sen räjähteiden varalta. Hän tunsi tarvetta soittaa poliisille. Hän halusi myös muistuttaa minua, että minun pitäisi tulla aiemmin lentokentälle kuin 30 minuuttia ennen lähtöä, Lindahl sanoi.

– Pointtini on se, että hän sai minut tuntemaan loukatuksi. Nyt ymmärrän, että osa ihmisistä joutuu kokemaan tällaista päivittäin, ehkäpä heidän ihonvärinsä tai jonkun muun syyn takia. Se ei ole okei, Lindahl päätti.

Ruotsalaisvahti siirtyi täksi kaudeksi Chelseasta Wolfsburgiin. Ruotsi kohtaa maajoukkuetauon aikana 8. marraskuuta Yhdysvallat.

Lue myös:

    Uusimmat