Tähtitanssija: Treenit Kaj Kunnaksen kanssa olivat täyttä tuskaa

Tanssiopettaja Susa Matson kehuu Kaj Kunnaksen kehitystä tanssin saralla, sillä aluksi tähtioppilaan opettaminen oli naisen mukaan täyttä tuskaa.

Tähtipari Kaj Kunnas ja Susa Matson ovat löytäneet yhteisen sävelen tanssiparketilla. Ensimmäisinä treeniviikkoina Susa joutui antamaan tähtioppilaalleen kurinpalautuksen, sillä tämä ei keskittynyt treeneihin ja uusiin oppeihin.

– Kaj’ssa on tapahtunut 100-prosenttinen muutos. Ei hän parkettien partaveitsi ole, mutta hänen tanssiasentonsa on muuttunut täysin. Aluksi treenit olivat tuskaa minulle, sillä hän oli pelkkää löysää makaronia, Susa muistelee.

Monia vuosia tähtioppilaille askelkuvioita opettaneen Susan mukaan tämä on ensimmäinen kerta, kun hän joutuu olemaan tiukkana oppilaalleen.

– En ole lempeä, vaan kyykytän Kaj’ta, Susa nauraa pilke silmäkulmassaan.

– Jos kehun, hän lähtee leijumaan, eikä keskittymisestä tule mitään!

Herrasmieslinjan esityksissään valinnut tähtioppilas ei ole opettajansa mukaan aivan tyypillinen suomalainen.

– Kaj on epätyypillinen suomalainen siinä mielessä, että tekee rohkeasti sen minkä osaa ja nauttii tekemisestä, Susa muistuttaa.

Ahkerasti uutta tanssia harjoittelevat Kaj ja Susa lupaavat, että sunnuntaina 12. lokakuuta tanssiparketilla nähdään flirttiä ja yökerhotunnelmia.

– Liikennepoliisin kädet pitää saada haltuun ja keskivartaloon pitoa, Kaj tietää.

Suora nettilähetys nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

 

Lue myös:

    Uusimmat