Tähtinäyttelijä laihdutti 15 kiloa – katso kuvat

Näyttelijä Alec Baldwin on kaikessa hiljaisuudessa karistanut vyötäröltään roppakaupalla kiloja. Lopullisen sysäyksen laihdutusprojektiin antoi miehen lääkäri.

30 Rock -tähti Alec Baldwin sai keväällä 2011 lääkäriltään varoituksen: miehen veriarvot enteilivät orastavaa diabetesta, joten elämäntyyliin oli tehtävä muutos. Liikunnan lisääminen ei riittänyt, vaan myös ruokavalion piti uudistua.

Baldwin teki työtä käskettyä ja karsi sokerit ruokavaliostaan. Tuloksia syntyi, ja nyt mies onkin jo yli viisitoista kiloa kevyempi kuin puolisentoista vuotta sitten.

Baldwin avautuu elämänmuutoksestaan USA Today -lehden tuoreessa haastattelussa.

– Minulle sanottiin, ettei painoni tulisi putoamaan ennen kuin tajuaisin sokerin olevan minulle kuin myrkkyä. Sen kuultuani suhtautumiseni muuttui silmänräpäyksessä. Sinä päivänä kaikki entinen oli ohi, Baldwin muistelee lehdessä.

Kaikkia paheita mies ei ole elämästään karsinut: tähti nähdään esimerkiksi usein sikari huulessa kuvaustauoilla. Vanhat, epäterveelliset herkut ovat kuitenkin saaneet tehdä tilaa uusille, terveemmille mieltymyksille.

– Nyt saan sokeria hedelmistä, ja enimmäkseen yritän syödä marjoja. Karkit, purukumit, pastillit, jäätelö, kakut, piirakat – ne kaikki ovat historiaa. Olen laihtunut viitisentoista kiloa, tähti iloitsee.

Miehen ruodussa pysymisessä auttaa epäilemättä myös vaimo Hilaria Thomas, joka on ammatiltaan joogaohjaaja. Baldwin nähdään usein liikkumassa paikasta toiseen pyöräillen, ja paparazzit ikuistavat pariskunnan vähän väliä yhteisiltä kävelylenkeiltä. Baldwinin, 54, ja Thomasin, 28, häitä juhlittiin viime kesänä.

Miltä mies näyttää nyt? Katso kuvat tähden upeasta muodonmuutoksesta: Tähtinäyttelijä laihdutti 15 kiloa – katso kuvat

30 ROCK Subilla perjantain myöhäisilloissa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat